Hacked.

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Livet utan ?

Av Bitch - 25 februari 2012 16:15

Vad vore livet utan...?

 

Ja, vad vore livet utan...?
Ja, jösses, här kan listan bli kilometerlång, men jag ska försöka begränsa mig till de mest viktiga sakerna, mest viktiga för mig då vill säga. Här får ju var och en naturligtvis tycka precis som man vill...:-)

Kärlek, Vänskap, Hälsa, Choklad

är de fyra byggstenarna som stabiliserar mitt liv. Har jag dessa så känner jag mig trygg...
Nu skrattar ni kanske och tänker, Choklad blir man väl inte trygg av, men för mig är det något jag blir glad av, och därmed trygg.
Kärlek kan jag varken ge eller få för mycket av, för ju mer jag ger desto mer får jag tillbaka!


Vänskap är underbart - i vått & torrt, i medgång & motgång, i skrattet & i gråten...ja, överallt finns Vänskapen, men den behöver vårdas, ge av Dig själv så får Du tillbaka.


Hälsa är stort och mäktigt, det kan vara allt ifrån att ta en skön promenad, att köra ett stenhårt Zumba pass ( som jag tänkt prova på inom snar framtid ), att vila när kroppen säger till, att äta det kroppen & knoppen mår bäst av. Ja, i stort handlar det för mig om att göra ett eget aktivt val.
Nu är det dags för eftermiddagskaffe, serverat med en Chokladboll ( eller som man sa när jag va mindre-Nergerboll   )


                                          

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se