Hacked.

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Bilprovningen va snälla mot mig

Av Bitch - 25 februari 2012 17:54


 Nu har jag vart och gjort den där myycket plågsamma bilprovning tested som måste göras varje år för att man ska få åka på våra svenska vägar. Jag hade på förhand dömt ut bilen och mutterade åt den.

Muttrat som lilla My ungefär.För mitt inre såg jag alla tusenlappar som flög iväg på dyrabara reparationer   ..


                                                            

MEN... Det va ju en jättesnäll kille som kollade bilen. Visst det blev 2st 2:or or varav ena va hiimla onödig då det bara handlade om en pyttelampa som ska bytas. Och sen en skitgrej till så jag vart såå glad så en tår kom i ögonvrån

                                                  

                                                                


Sen när jag väl satt mig i bilen då all va klart bara lossnade alla spänningar och jag grät .. Ha ha ha

Tokig man är,, jag blev ju GLAD.. då ska man ju inte gråta . eller ??


Nu förtjänar jag allt lite shopping tänkte jag och for iväg och fikade på ikea som ligger precis vid ett shoppingcenter.

                                                  

                                                               


Jag köpte Bla 2 st nagel lack från Depend. Dom har ju sån sjukt fin vårkollection


   samt   och så här snyggt blir 87 på  

Sen är dom ju så billiga. Fick 2 st för 39 spänn.. man tackar  


Nu blir det allt lite   

Och kolla melodifestivalen, äta lite gott och jag undrar om jag inte ska ta mig ett lite glas  

Och fira det fin fina resultatet idag -Ja jädrar i mig för det är jag VÄRD                   på er  och trevlig lördagskväll  


 
ANNONS
 
Bilprovningar.se

Bilprovningar.se

28 februari 2012 13:45

Grattis!

http://bilprovningar.se

Bitch

29 februari 2012 16:02

Öhh tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se