Hacked.

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Ge och Ta

Av Bitch - 26 februari 2012 10:15


 

Att ge och ta...eller...? Vad betyder det egentligen...?
För mig känns det mer naturligt att säga:

"Att ge och få..."

Lite väl filosofiskt tänker kanske en del av er, nästan lite som ordbajseri...eller?
Men jag ser det som att om jag lever efter den devisen att jag är villig att ge av mig själv så kommer jag ofelbart att få tillbaka, och det gäller nog både gott & ont.
Om jag sprider positiv energi; det kan ju vara något så enkelt som att le mot den jag möter på min promenad, eller på ICA, så får jag garanterat ett leende tillbaka.
Omvänt blir effekten densamma, d v s om jag beter mig illa mot mina vänner, eller "glömmer bort" att höra av mig, så får jag ju samma bemötande tillbaka, om inte omedelbart, så efter en tid i alla fall.
Tänkvärt, som en av mina absolut bästa vänner så klokt uttryckte det:

"För att få en vän måste du själv vara en"
                                                         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se