Hacked.

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Väskbyte

Av Bitch - 26 februari 2012 22:11


                                            Tjingeling i bloggen..


  För ett tag sedan så kanske ni kommer ihåg att jag köpt mig en ny fin orange väska ?

-ja den höll ju länge  . Handtaget gick av på den så jag gick tillbaka med den idag

MEN.. det visade vara ett BRA byte   .

Eftersom den va slutsåld fick jag välja en väska bland det helt rykande färska utbudet som precis hade packats upp. Jag kollade och kollade, men hittade ingen lika färgglad väska som den jag hade. Jag hittade till slut en jag kände mig ganska nöjd med                                         


                  Det är inte exakt lika väska, min är ljusa i färgen och bara så snygg                                                     


Denna plånbok fast i svart fick följa med mig med med.Jättebra då min gamla va ganska så nött


Man hittar så mycket snyggt inne på accent tycker jag. Jag är helnöjd med mina köp..


Godnatt  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se